Anneke de Wolf

Na mijn afstuderen in de klinische psychologie in 1990 ben ik verder gegaan met de postdoctorale opleiding tot psychotherapeut. Daarbinnen koos is voor de psychoanalytische psychotherapie en de systeemtherapie (partnerrelatie- en gezinstherapie).

Ik werkte bij verschillende instellingen: een psychiatrische polikliniek, Centrum ’45 (voor oorlogsgetraumatiseerden), de afdeling jeugdpsychiatrie van het UMCU, en bij Altrecht zowel op de afdeling Rintveld voor eetstoornissen als bij het Top Referent Traumacentrum. Ik heb ook veel gewerkt met mensen voor wie geloof belangrijk is of belangrijk is geweest.

Sinds 2009 werk ik volledig in mijn eigen praktijk. Mijn ervaringen hebben ertoe geleid dat ik ‘op maat’ kan werken – ieder mens is anders en heeft een eigen benadering nodig. Samen met de client onderzoek ik wat er aan problematiek speelt. In het contact daarover ontstaan nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. Ik vind het boeiend en bijzonder om daar steeds weer naar op zoek te gaan.


Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier van mijn persoonlijke website. De huidige wachttijd voor individuele psychotherapie bedraagt enkele maanden, die voor relatietherapie ongeveer een maand. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de ‘treeknormen’).

Telefonisch contact: wanneer ik niet bereikbaar ben, kunt u de voicemail inspreken en wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Route

Met openbaar vervoer: bushalte Rijnsweerd-Zuid ligt op 3 minuten lopen van de praktijk. Daar stopt lijn 28 vanaf Utrecht CS en enkele streekbussen.

 


Anneke de Wolf

GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut
Magda Janssenslaan 36
3584 GR Utrecht

(030) 261 63 81
info@afdewolf.nl
www.afdewolf.nl


BIG-Register

19 04 65 94 816 (psychotherapeut)
89 04 65 94 825 (klinisch psycholoog)


Lidmaatschappen

LVVP, NVP, NVRG.


Werkzaamheden

Individuele psychotherapie en relatietherapie.


Contracten Zorgverzekeraars 2018

Contracten met alle zorgverzekeraars voor gespecialiseerde GGZ.