Marijke Gottmer

Na mijn studie psychologie, die ik in 1986 heb afgerond, heb ik eerst als studieadviseur en studentendecaan gewerkt. Daarna ben ik als psycholoog gaan werken, eerst een aantal jaren met kinderen en vanaf 2003 met volwassenen met psychiatrische problematiek (volwassenen met autisme, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, ouderen met psychiatrische problematiek).

Sinds maart 2017 werk ik in mijn vrijgevestigde praktijk in een pand in Doorn, waar ook andere ggz hulpverleners hun vrijgevestigde praktijk hebben, met een gezamenlijke website.

Ik bied psychotherapie en psychologische behandeling aan in het kader van de basis- en specialistische GGZ. Ik heb affiniteit met de toepassing van Acceptance en Commitment Therapie (ACT) en mindfulness, waarbij flexibeler leren omgaan met jezelf en anderen centraal staat. Beter leren mentaliseren is daarnaast altijd een onderdeel van de behandeling. Mentaliseren gaat over bewust worden van uzelf, de ander en over wat er gebeurt tussen uzelf en de ander. Voor behandeling van trauma-gerelateerde klachten kan de behandelvorm EMDR ingezet worden. We bepalen samen welke invalshoek het beste past.


Aanmelden

Aanmelden kan via de e-mail of telefoon. In een telefonisch gesprek nemen we praktische zaken door, houden we een eerste korte inventarisatie van de reden van aanmelding en plannen we het eerste kennismakings-/intakegesprek. Voor de behandeling is een verwijzing van de huisarts nodig, die u op de eerste afspraak meeneemt.


Contracten Zorgverzekeraars

Ik heb voor 2019 contracten met de volgende zorgverzekeraars:

  • Zilveren Kruis Labels : Zilveren kruis, OZF, Interpolis, FBTO, Avero Achmea (Incl. IAK volmacht B.V., Aevitae B.V.)
  • Zorg en Zekerheid Labels: ONVZ, ENO, Zorg & Zekerheid
  • De Friesland Label: de Friesland
  • DSW/ASR Labels: DSW, In Twente, Stad Holland, ASR, de Amersfoortse, Ditzo
  • Menzis Labels: Menzis en Anderzorg

Ik heb geen contracten met de volgende zorgverzekeraars:

  • CZ Labels: Deltalloyd, CZ, OHRA
  • VGZ Labels: UnivĂ©, VGZ, IZA, Trias, Zekur, Bewuzt, UMC zorgverzekeringen, IZZ, Zorgsaam, Goudse
  • Caresq Label: Caresq

Bij deze verzekeraars wordt de factuur volledig vergoed bij een (echte) restitutiepolis en gedeeltelijk bij een naturapolis. Houdt u er in het laatste geval rekening mee dat u een gedeelte van de factuur zelf moet betalen.

 


Marijke Gottmer

GZ-psycholoog, Psychotherapeut
Kampweg 10a
3941 HH Doorn
Tel: (06) 829 035 51

info@mgottmer.nl


BIG-Register

29 91 18 69 225 (GZ-psycholoog)
49 91 18 69 216 (psychotherapeut)


Lidmaatschappen

NVP, VEN, LVVP


Werkzaamheden

Individuele psychotherapie, coaching, supervisie


Wachttijd


De wachtlijst is tijdelijk gesloten.